Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Schouder

Schouderproblematiek is een veel voorkomende complexe klacht. Vaak met een lange periode van herstel. Binnen PhyCio is één fysiotherapeut gespecialiseerd (aangesloten bij schoudernetwerk Dordrecht vanuit FysioDordt) in de behandeling van schouderklachten. Door nascholing en praktijkervaring is de fysiotherapeut de specialist om u zo goed mogelijk te begeleiden bij u klachten. 

Schouderklachten zijn erg divers. Het kan ontstaan als gevolg van een trauma (val, ongeval of duel op het sportveld), maar nog veel vaker komt het voor zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak. Bij traumatische klachten is een snelle beoordeling belangrijk voor het verdere beleid. 

De sportgerelateerde schouderklachten kunnen voorkomen bij bal- en werpsporten of de fysieke sporten zoals rugby, basketbal, etc. U kunt ook terecht bij de schouderspecialist na een operatie. U kunt hierbij denken aan een schouderprothese of schouderluxatie. Heeft u schouderklachten die samenhangen met uw werk? Ook voor deze schouderklachten kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Onze andere specialismen

Algemene fysiotherapie
Manuele therapie
Sportfysiotherapie
Hand- en polsfysiotherapie
Echografie
Shockwave
Dry Needling
Schouder
Medische fitness