Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Tarieven & Verzekeringen

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Mocht u niet verzekerd zijn voor fysiotherapie (aanvullende verzekering), zijn de kosten voor eigen rekening. Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Komt u de afspraak niet na of wordt de afspraak te laat geannuleerd, dan wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. 

Onderstaande treft u de geldende tarieven voor 2022

Onderdeel Budget
Zitting intake & onderzoek met screening
€ 48
Zitting Algemene Fysiotherapie
€ 35
Zitting Manuele therapie
€ 44
Toeslag aan huis behandeling
€ 12,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
€ 67
Telefonische zitting/videobellen
€ 25
Niet nagekomen afspraak
Prijs van de behandeling/zitting
Rapportages voor derden
€ 85
Verstrekte hulp- en oefenmiddelen
Tegen kostprijs


Info verzekering

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als uw aanvullende verzekering verbruikt is of als u niet aanvullend verzekerd bent, worden bovenstaande tarieven gehanteerd.


Chronische indicatie

De eerste 20 behandelingen vallen in de aanvullende verzekering. Is uw aanvullende verzekering echter niet dekkend voor de 20 behandelingen dan betaald u zelf de behandelingen tot de 20ste behandeling bereikt is. 

Vanaf de 21ste behandeling komt u in de basisverzekering, afhankelijk van de chronische indicatie codering wordt bepaald hoelang deze machtiging geldig is. Hiermee wordt het eigen risico wel gebruikt (€385,-). Voorbeeld: u hebt een aanvullende verzekering van 12 behandelingen. Deze 12 worden volledig vergoed door de verzekering. De resterende 8 behandelingen zijn voor eigen rekening.