Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Tarieven & Verzekeringen

Per 1 januari 2024 heeft de praktijk met de meeste zorgverzekeraars een contract. Met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en Caresq (Aevitae) heeft de praktijk geen contract. Blijft u verzekerd bij Zorg en Zekerheid of Caresq (Aevitae)?  Dan kunt u nog steeds gebruik maken van fysiotherapie bij ons in de praktijk. De factuur komt echter van ons met de geldende tarieven per 1 januari 2024. De factuur kan dan ingediend worden bij de zorgverzekeraar. 

Mocht u niet verzekerd zijn voor fysiotherapie (aanvullende verzekering), zijn de kosten voor eigen rekening. Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Komt u de afspraak niet na of wordt de afspraak te laat geannuleerd, dan wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. De factuur van de behandeling ontvangt u via de e-mail met het verzoek deze binnen twee weken te voldoen.

Onderstaande treft u de geldende tarieven voor 2024


Kosten
Zitting intake & onderzoek met screening€ 51,50
Zitting intake & onderzoek na verwijzing€ 51,50
Zitting algemeen Fysiotherapie€ 40
Zitting Manuele therapie€ 50
Toeslag aan huis behandeling€ 18,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 73
Telefonische zitting/videobellen€ 32
Niet nagekomen afspraakPrijs van de behandeling/zitting
Rapportages voor derden€90
Verstrekt hulp- en oefenmiddelenTegen kostprijs


Chronische indicatie

De eerste 20 behandelingen vallen in de aanvullende verzekering. Is uw aanvullende verzekering echter niet dekkend voor de 20 behandelingen dan betaald u zelf de behandelingen tot de 20ste behandeling bereikt is. 

Vanaf de 21ste behandeling komt u in de basisverzekering, afhankelijk van de chronische indicatie codering wordt bepaald hoelang deze machtiging geldig is. Hiermee wordt het eigen risico wel gebruikt (€385,-). Voorbeeld: u hebt een aanvullende verzekering van 12 behandelingen. Deze 12 worden volledig vergoed door de verzekering. De resterende 8 behandelingen zijn voor eigen rekening