Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Over ons

Geschiedenis

Fysiotherapie PhyCio bestaat sinds 1 januari 2022, en is een voortzetting van de praktijk Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen. Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen bestond sinds 1981 en was sinds 2003 gevestigd in het pand aan de rotonde van het Hugo de Grootplein. Het is het hoekpand aan de Hugo de Grootlaan en de ingang bevindt zich aan de Erasmuslaan 62. 

Samenwerking

Als praktijk zijn wij aangesloten bij FysioDordt en omstreken, deze coöperatie is in 2011 opgericht met als doel de fysiotherapeuten in de regio Dordrecht te verenigen. Binnen FysioDordt zijn diverse netwerken opgericht waarin leden samen komen voor samenwerking en kennisuitwisseling. Onze praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk, artrose netwerk, voorste kruisband netwerk, CVA netwerk en Covid-19 netwerk. 

Het team

Christel Naaktgeboren

In 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en aansluitend als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen. Sinds januari 2022 met Peter eigenaar van Fysiotherapie PhyCio. In 2022 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Specialisaties zijn sportfysiotherapie, de jeugdige sporter, dry needling en shockwave-therapie. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het korfbalveld en op de wielrenfiets en ga ik graag op actieve reizen.

BIG-nummer 9922388604

christel@phycio.nl


Peter Visscher

In 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna gaan werken als zelfstandig fysiotherapeut bij diverse praktijken. Sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen. En sinds januari 2022 met Christel eigenaar van Fysiotherapie PhyCio. In 2019 afgestudeerd als master manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort en recent de basiscursus echografie gevolgd. Bekwaam in o.a. shockwave-therapie, dry needling en medical taping. Tevens lid van het schoudernetwerk van de Coöperatie Fysiotherapie Dordt. 

In mijn vrije tijd actief in het korfballen, wielrennen en mountainbiken. In de winter graag naar de Alpen om te snowboarden.

BIG-nummer 59919206104

peter@phycio.nl

Jarno Lichteveld

In 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut van Avans Hogeschool in Breda. Hierna direct aan het werk gegaan bij Fysiotherapie PhyCio als algemeen fysiotherapeut. Mijn interesses liggen in de revalidatie en in de sport. Recentelijk de cursus dry-needling afgerond en de shockwave-therapie cursus gevolgd bij Enraf Nonius. Daarnaast lid van het traumanetwerk van Coöperatie Fysiotherapie Dordt.

Geboren en getogen in Dordrecht. In mijn vrije tijd beoefen ik korfbal en houd ik ervan om actief bezig te zijn. 

BIG-nummer 19931929104

jarno@phycio.nl