Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Over ons

Geschiedenis

De praktijk Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen bestaat sinds 1981 en is sinds 2003 gevestigd in het huidige pand aan de rotonde van het Hugo de Grootplein. Het is het hoekpand aan de Hugo de Grootlaan en de ingang bevindt zich aan de Erasmuslaan 62.

Samenwerking

Als praktijk zijn wij aangesloten bij FysioDordt en omstreken, deze coöperatie is in 2011 opgericht met als doel de fysiotherapeuten in de regio Dordrecht te verenigen. Binnen FysioDordt zijn diverse netwerken opgericht waarin leden samen komen voor samenwerking en kennisuitwisseling. Onze praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk, artrose netwerk, voorste kruisband netwerk, CVA netwerk en Covid-19 netwerk. 

Het team

Christel Naaktgeboren

In 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en aansluitend als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen. Sinds januari 2022 met Peter eigenaar van Fysiotherapie PhyCio. In 2022 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Specialisaties zijn sportfysiotherapie, de jeugdige sporter, dry needling en shockwave-therapie. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het korfbalveld en op de wielrenfiets en ga ik graag op actieve reizen.

BIG-nummer 9922388604


Peter Visscher

In 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna gaan werken als zelfstandig fysiotherapeut bij diverse praktijken. Sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen. En sinds januari 2022 met Christel eigenaar van Fysiotherapie PhyCio. In 2019 afgestudeerd als master manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort en recent de basiscursus echografie gevolgd. Tevens bekwaam in o.a. shockwave-therapie, dry needling en medical taping. Tevens lid van schoudernetwerk Dordrecht e.o. 

In mijn vrije tijd actief in het korfballen, wielrennen en mountainbiken. In de winter graag naar de Alpen om te snowboarden.

BIG-nummer 59919206104

Nico Spaans

In 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. Als militair fysiotherapeut gewerkt in Oirschot en Scheveningen en daarna gestart als zelfstandig fysiotherapeut in Dordrecht. Daarnaast de master manuele therapie in Utrecht gevolgd en sinds 2000 ook arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut. Sinds 2012 handtherapeut en de afgelopen jaren ook bekwaam in de echografie en dry needling.

BIG-nummer 69035071704

Renée Spaans

In 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. Sindsdien werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut in Dordrecht. Al tijdens de opleiding interesse in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar en daar diverse cursussen voor gevolgd. Sinds 2001 ook arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut. Vanaf 2012 handtherapeut en gespecialiseerd in het maken van braces. De laatste jaren de cursussen echografie en dry needling gevolgd.

BIG-nummer 39034320904